Beba Igre za bebe 30. studenoga 2023.

Lampa koja svijetli imenom koje poželiš? Oduševit će te ova ideja za poklon!

Foto: Perla
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U čarobnom svijetu djetinjstva, svjetlo ima posebno značenje. Upravo ta činjenica bila je glavni pokretač za nastanak Perle – brenda PERsonaliziranih LAmpi koje čaroliju djetinjstva pretvaraju u stvarnost, dok prepoznatljiv logotip brenda na prvu otkriva o čemu se radi.

Netko vama blizak je u iščekivanju bebe ili je tek dobio bebu, a vi za dobrodošlicu novom članu obitelji želite pokloniti nešto jedinstveno? Nešto što će ozariti lica roditelja? Želite oplemeniti njihovu svakodnevicu poklonivši im neprolaznu uspomenu na najljepše obiteljske trenutke? A najljepši su svakako oni svakodnevni trenutci s djecom koji donose posebnu čaroliju i toplinu u naš život.

U čarobnom svijetu djetinjstva, svjetlo ima posebno značenje. Upravo ta činjenica bila je glavni pokretač za nastanak Perle – brenda PERsonaliziranih LAmpi koje čaroliju djetinjstva pretvaraju u stvarnost, dok prepoznatljiv logotip brenda na prvu otkriva o čemu se radi.

„U fokusu našeg stvaranja su lampe s imenom – sada već prepoznate kao jedinstven poklon za rođenje djeteta jer jednim poklonom darujete i mamu i bebu“, otkrivaju nam supružnici iz Osijeka, Mirjana i Matej, koji su prvu „Lota“ lampu stvorili neposredno prije rođenja njihove prve kćerkice - Lote. „U nedostatku pronalaska odgovarajuće rasvjete kao jedne od prijeko potrebnih stvari kod dolaska bebe, došli smo na ideju da napravimo svoju lampu, a lampa s imenom naše kćerkice učinila nam se idealnom jer bi savršeno upotpunila prostor za bebu, a i kasnije bi se uklapala u svaki ambijent dječje sobe kakav bi naša djevojčica odabrala“ - dodaju.

Dolazak bebe sam po sebi donosi čaroliju u svaki kutak doma, a kutak u kojem se nađe ova diskretna personalizirana lampa s imenom donosi toliko ugodnih vibri da će i odrasli poželjeti tu provesti što više vremena. Personalizirana lampa s imenom djeteta umotano u sjaj i nježnost, postaje neizostavan dio njihovog svijeta, stvarajući toplu i nježnu atmosferu u kojoj se rađaju najljepši obiteljski trenutci.

 | Author: Perla Foto: Perla

Svaka Perla lampa je jedinstvena priča, baš kao i svako dijete, a dizajnira se i izrađuje po željama kupca, dok je izrada lampe ručni rad. Osim što su unikatne samim načinom izrade, ono što im daje dodatnu emotivnu vrijednost je mogućnost dodavanja posvete na pozadini lampe kako bi (p)ostala trajna uspomena koja će rasti zajedno s djetetom i uvijek ga podsjećati koliko je važno i jedinstveno. Sloboda odabira cjelokupnog izgleda lampe i boje svjetla, omogućuje vam da stvorite jedinstveni dar koji će trajati godinama i koji će zasigurno ispuniti srca cijele obitelji toplinom i sjajem.

Ipak, ove čarobne lampe neće samo dati poseban šarm svakom prostoru i događaju, već će postati i nezamjenjivi pratitelj u svakoj majčinskoj avanturi – mogućnost prilagodbe jačine svjetla prema raspoloženju i potrebama, čini ih savršenim za sve trenutke s bebom. Bebe same po sebi obožavaju svjetlost jer daje sigurnost i toplinu njihovu prostoru, a kako beba raste, lampa joj postaje suputnik u stvaranju vlastite svjetlosne priče tijekom cijelog dana - danju uz igru, kreativnost i/ili učenje, a noću postaje nježni pratitelj u pričama, dječjim snovima i najnježnijim buđenjima.

Ljepotu i funkcionalnost ovih lampi prepoznale su prvenstveno trudnice i majke koje od sobe svoje djece žele napraviti čarobnu oazu u kojoj će obožavati provoditi vrijeme. Međutim, lampe su vrlo brzo postale i omiljen poklon za krštenja, rođendane i sve druge važne dječje događaje.

Perla lampe zasada je moguće naručiti na njihovom Instagram i Facebook profilu gdje su u stalnoj komunikaciji s kupcima, a sigurni smo da će ove blistave lampe uveseljavati još puno djece i roditelja zauvijek svjetlucajući u uspomenama na sretne i bezbrižne obiteljske trenutke. Stoga, ako vam nedostaje ideja za dječje poklone, možda vam baš ovaj mali hrvatski brend donese dašak novih ideja!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.