Beba 26. rujna 2023.

Janica Kostelić rodila je drugo dijete

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sretnu vijest je potvrdio brat Ivica Kostelić, no detalje nije htio otkrivati

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete, prenosi Jutarnji list pisanja Story. Vijest je potvrdio njezin brat Ivica Kostelić. 

Podsjetimo, u srpnju se otkrilo kako je Janica trudna po drugi put, a kao i tijekom prve trudnoće, ona se o tome nije oglasila. 

Bivša skijašica ima već sina Oskara, koji je sada postao stariji braco.  Povukla iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se posvetila majčinstvu. 

Janica nikada nije krila koliko se želi ostvariti kao majka, osobito kada je njezin brat Ivica sa suprugom Elin dobio prvog sina. 'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', govorila je bivša skijašica prije 10 godina, a onda joj se početkom 2019. napokon ostvarila najveća želja. Rođenje sina Oskara za nju je bilo ostvarenje svih snova.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.