"ludiranje bebe" kod prematanja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama malog anđela =))

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Drage mame,bake,tete…imam jedno pitanje pa se nadam da ću dobiti koji odg. =) Da li su Vam Vaši bebači stvarali “probleme” kod prematanja ili kod oblačenja nakon kupanja??? Moj bebi ima 9 mj.i zadnja 2 mj.je postao nepodnošljiv svaki put kada mu moram pelenu premotati ili ga obući nakon kupanja. Toliko se dere,drami i luduje da je meni već zlo kada shvatim da moram pelenu premotati. U tih 5 min.me iscrpi isto kao kada se igram sa njime pola h . Nikakve igračke ne pomažu trajno,možda na par sec. haha. Ne bih uopće pisala ali do prije 2 mj.se obožavao prematati i oblačiti i to nam je bilo jedno od ljepših rituala a sada… ne znam da li ja možda radim nešto krivo? Ima tko kakav savjet ili riječi utjehe?

  • Avatar Boobie

    Boobie

    Broj poruka: 345

    Prijavi adminu

    Mislim da ti ova tema vise spada pod Bebe a ne Trudnoca, ipak je vecina nas jos uvijek u iscekivanju :)

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Mi se lagano skidamo iz pelena, ali imali smo dvije godine pakla s presvlačenjem.
    Pomoglo je kad smo počeli palit razne pjesmice i hitove na Youtube i skužili da neke voli pa puštali baš tada.
    Nekad omiljena hrana, čokoladica, poslije smo iz očaja davali ono što mu inače ne dajemo i izravno govorili da je to samo za presvlačenje
    Sve u svemu, bilo je puno borbe, a ako ništa ne bi upalilo, stisnuli smo zube i presvlačili ga makar vrištao od plača.
    Bitno je ne izgubiti živce, iako je teško…

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Daaaaa.. Moje živahno dijete se mrdalo već od 6-7 mj i bio je mali problem ju premotati.. Srećom do tada se mama već ispraksala pa nije bila frka.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Moja curka je bila u gipsu i kasnije u ortopedskom aparatu, možete si samo zamisliti kada su joj to skinuli na šta je ličilo prematanje!Lovili smo je po cijelom krevetu, odgurivala se, znala je pobacati sve što je bilo sa strane pripremljeno!

  • KontesaNera

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Moja curica ima 8 mjeseci i postala je vrlo živahna kod presvlačenja, bilo pelene, bilo robice Nema šanse da se to obavi na miru, pogotovo otkad puže, samo se otima, bježi, sjeda, okreće se, ja oblačim ona skida i tako u krug Neće više biti na leđima, čim ju polegnem, ona se okrene a ponekad se tako jako otima da odustanem i obučem ju tako naopako pa nabrzinu popravim kad ju okrenem  Nekoliko puta ju je muž držao u zraku i ja stavljala pelenu dok je ona umirala od smijeha Ponekad plače kod oblačenja, ali to je uglavnom navečer nakon kupanja, kad je već umorna, ali smirim ju tako što joj dam neku novu stvar ili nešto što do sada nije smjela, pa se čudi Uglavnom, mislim da je to normalno jer su sada postali pravi živahni istraživači i nemaju vremena za presvlačenje

  • Avatar MAMA X2

    MAMA X2

    Broj poruka: 444

    Prijavi adminu

    Da ozivim malo temu jer smo ocito ja i moj malac u ovoj fazi ….fazi u kojoj nema vremena nezeli ili nesto trece dat da mu se promijeni pelena,obuce robica ….stavljanje u kolica je postala znanstvena fantastika ….za sve navedeno beba protestira pocne cviliti plakati ukoci tijelo prema iza i mos se slikat …ima ko kakav savijet kako postupiti i kako si olaksati ovu zeznutu fazu

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1430

    Prijavi adminu

    Moja je od početka takva…čim smo došli iz bolnice vrištala je dok bi je prematala ili oblačila. Sad je malo bolje, nekad upalimo fen pa se smiri. Kupat se obožava i jako je sretna čim je gola. Pokušavam je animirati i svašta dok je oblačim al to baš ne uspijeva.

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • Avatar mayathequeen

    mayathequeen

    Broj poruka: 272

    Prijavi adminu

    I kod nas isto..sva se preznojim dok ga presvlacim..uff ko da ima motor u guzi msloj😂😂😂😂

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Hahah i moja je takva već nekoh mjesec dana….kak nam prematalica stoji u dnevnoj kraj tv-a stalnomse okreće da gleda tv…i onda joj moram stavljat pelenu dok je ona na trbuhu…nema više mira ni sekundu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.