Slikovnice za djecu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji, čitate li djeci slikovnice i koje su im najdraže?

  • Avatar basgitara

    basgitara

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Mi obožavamo slikovnice i puno ih čitamo, a najdraže su se mijenjale s odrastanjem. Sada voli dječje enciklopedije i one o svemiru su mu no1

  • Avatar basgitara

    basgitara

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Kada je Luka bio jasličke dobi volio je slikovnice tko se skriva,glazbene slikovnice i Pika

  • Crvenkapica

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    moja starija kćer je obožavala slikovnice. najdraža joj je bila Nino te uči prve riječi. negdje sam pročitala kako je kod tih prvih slikovnica najbitnije da ne budu prešarene jer zbune dijete. bolje je da imaju jednostavnije slike a ne na slici 50 likova i sl. mlađa kćer je tek počela sjediti pa joj dajem isključivo mekane slikovnice

  • Avatar medoKartonski

    medoKartonski

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Godina i 11 mjeseci i volimo Pinokia, Ljepoticu i zvjer, Pepeljugu … te su nam najdraže …

    Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

  • anapa

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    mi nismo birali, čitali smo sve do čega smo došli, samo da ima slike…čak smo i dječju enciklopediju obožavali listati…i baka nam je pomogla jer mu je i ona puno čitala… rezultat: progovorio nešt sitno nakon godinu dana, skoro kad i prohodao, a sad s dvije i pol ga ne mogu ugasiti i prepoznaje sva slova…nažalost s drugim ne stignem toliko, ipak su sad dvojica… al trudim se :-)

  • Mama_Sonja

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Volimo slikovnice svakojakve tematike - o životinjama, autićima, djeci i njihovom ponašanju, brojalice… Najdraže su nam trenutno Životinjska abeceda jer polako upoznajemo slova, i Magnetična brojalica jer pokazujemo interes za brojke =).

    Happy mama puta dva <3

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moja veća curka sad ima 2 i pol godine i nije nešto zainteresirana za samo čitanje slikovnica, ona voli gledat slike i prepričava što vidi, al nije baš za čitanje teksta, za to nema vremena :D Voli kad joj pričamo priče bez slikovnice, voli sve priče s vukom :D Znači crvenkapicu, tri praščića, vuk i 7 kozlića :D Ali i neke izmišljene koje muž i ja pričamo tako da ju potaknemo na nešto. Tipa da se lijek treba piti, zašto se peru zubi, zašto se mora u jutro presvuć iz piđame… :D A najradije lista slikovnice sa životinjama jer ih jako voli

  • Avatar Andydea2

    Andydea2

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    Volimo jako slikovnice i već od 6mj. čitamo …Moj sin sada ima 15mj. i uživa u njima.Nekad čita sam,nekad donese mami i tati da mu čitamo.hehehe. Najdraže su mu sa životinjama i već ih zna raspoznati i oponašati !

  • Avatar Leona06

    Leona06

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    JAko volimo čitati prije spavanja, a zimi, kada ima i više slobodnog vremena i preko dana. Školarki čitam priče o vilama, čarobnjacima, sada smo na knjizi “Legende iz zemlje Nari”, zbirci slavenske mitologije i jako ju zanima. Prije toga smo čitali “100 Grčkih mitova”, sada je u toj fazi da ju to zanima. Učlanjeni smo u Gradsku knjižnicu i čitaonicu, pa si sama bira knjige. Malenom (3 godine) su najzanimljivije slikovnice o autićima, traktorima i bagerima.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.