Koga želite uz sebe na porodu?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Ako još niste rodili, koje osobe biste najradije imali uz sebe na porodu? Ako ste već rodili, čija vam je prisutnost najviše značila, ili pak smetala, i kako biste htjeli da bude sljedeći put?

    Tri odgovora koja nam ostavite od četvrtka 2. do srijede 8. listopada do 11 sati nagradit ćemo knjigom 'Priče o rađanju'.
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/price-o-radanju-za-porodaj-su-dovoljni-majka-i-dijete-2020 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar mare27

    mare27

    Broj poruka: 734

    Prijavi adminu

    ja bi svoga dragog mužića al već se je izjasnio da on to ne može… hehheh pa ću oćito sama

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar mare27

    mare27

    Broj poruka: 734

    Prijavi adminu

    jer ne želim da mi se tamo počne rušit pa da još imamo posla i sa njim

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar Mum of four

    Mum of four

    Broj poruka: 848

    Prijavi adminu

    Nakon dva poroda bez muža,odlučila sam da se treći put neće izvuć…tako da ovaj put ide samnom

    https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png [lb1f.lilypie.com]

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    sa mnom je na porodu bio muz.. bilo nam je to najljepse iskustvo u zivotu. bila sam sama u boksu od pola 9 ujutro do 12 i bilo mi je uzasno te sate provodit sama u onim bolovima…cim su njega pustili k meni cijeli svijet mi se okrenuo i emocije su navrle same od sebe.. i on kaze da to nikad nebi propustio te da nije bio da bi se valjda kajao cijeli zivot. netko jednostavno je za to i moze sve vidjeti,a netko nije.. sretna sam sto moj muz upravo je taj tip osobe.

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar tejo

    tejo

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    S prvim ditetom nisam inzistirala da ide, prvo nije mislio ići ali se negdi na pola trudnoće predomislio i na kraju bio samnom. Sada ni on ni ja nemožemo zamisliti scenarij da on ne ide. Prvi porod se odužio, na kraju bi da ga nije bilo provela 8 sati u boksu sama. Moram priznat da te isto malo drugačije tretiraju kada ima netko s tobom. Mrvicu više paze šta će reći i kad će kako reagirati. Tako da moje preporuke za očeve na porodu. Nikada ne bi povela prijateljicu ili bilo koju žensku osobu koja nije rodila. Muškarci ipak na kraju krajeva znaju da to nikada neće morati sami proći, to dosta utječe na poštovanje prema ženi koje bi svaki od njih triba imati…

    Dixi 14.12.11.
    Ivan 10.12.14.

  • Avatar MalaMuca

    MalaMuca

    Broj poruka: 851

    Prijavi adminu

    Ja definitivno hoću da uz mene bude moj dečko. On i ja smo pričali o tome od kad smo saznali da sam trudna i iako mu na prvu nije odmah sjelo kak se spada, kasnije mi je rekao da normalno da bude sa mnom jer je to njegova beba i hoće biti uz nas cijelo vrijeme. Pripremamo se zajedno od početka trudnoće da budemo skupa na porodu. On mi je osoba u koju imam najviše povjerenja i koja me čini sigurnom. Uostalom, ja jedva čekam taj trenutak dok budem vidjela tu malu srećicu koja raste u meni, pa mislim da je sasvim u redu da taj čaroban trenutak doživi i tata, a ne samo mama i da ga zajedno podijelimo :)

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Na porodu smo bili sami, moj Luka i ja. Obišla bi me tu i tamo koja medicinska sestra da provjeri ako je sve u redu i ako treba zvati doktora, ali smo većinom bili sami. U početku sam bila razočarana što muž neće biti na porodu, jedina osoba koju sam želila pokraj sebe u rađaoni, no nakon poroda sam shvatila kako je i bolje da nije bio. Odgovaralo mi je da je što manje ljudi oko mene, mir i tišina, bila sam puno opuštenija. Ako budem opet jednog dana rađala, iskreno se nadam da hoću, ne vodim sa sobom nikoga, jednostavno se ne bi mogla opustiti da me netko gleda u tom stanju i vjerojatno bi si samo, kako psihički, tako i fizički otežala porod.

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • Avatar Dada32

    Dada32

    Broj poruka: 397

    Prijavi adminu

    mare27


    ja bi svoga dragog mužića al već se je izjasnio da on to ne može… hehheh pa ću oćito sama

    Mare, i ja isto! Ali nema veze, mi žene smo carice! 

    Najiskrenije, željela bih da je sa mnom neki pametni doktor/ica i kulturna babica jer ne znam baš da sam u stanju trpjeti da mi se netko obraća s visoka ili viče na mene, a najviše me je strah da ako nešto krene po krivu, oni tamo stanu vijećati i čekati (kao što vidim po raznim slučajevima iz “Priča s poroda”). Nije sad da bih htjela carski ili nešto takvo, ali ako bi mi beba bila u opasnosti ne bih voljela da se oni raspravljaju satima prije nego što nešto poduzmu. 

    Moram priznati da mi je bilo drago kad mi se jedna prijateljica ponudila da ide sa mnom, i na tečaj i na porod. To je sad, nažalost, neizvedivo jer se ona baš vratila na posao, ali stvarno cijenim to što se je ponudila. 

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Na prvom porodu sam bila sama, pomalo uplašena među svim tim doktorima i medicinskim sestrama, ne poznaš nikoga, nosiš se sam sa situacijom u kojoj si i potpora bližnjih bi puno značila. S obzirom da je bio carski, nitko niti nije moga sa mnom u salu, ali okice mog muža nakon što sam se probudila drugo jutro neću nikada zaboraviti. Sjaj koje su imale zabljesnuo je cijelu sobu. Nadam se da ako ću imati drugo dijete da ću iskusiti i prirodan porod i ako bi povela nekoga to bi bila moja sestra, za muž znam da bi se srušio, a ona je tu uvijek uz mene, pa bi to definitivno bila ona.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.