Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Yeles

    Yeles

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima!
    Menstruacija mi kasni 2 dana i jutros sam napravila test Prima Stick. Na njemu piše da se rezultat pokazuje nakon 3-5 min. Meni je tek nakon 15ak minuta pokazao da je “pozitivan” tj.pojavila se crtica u većem prozorčiću. Zbunjena sam! Jesam li trudna ili ne? Jer navodno nije pouzdano nakon dužeg vremena! Molim iskusne trudnice za pomoć ili savjet, pošto bi mi ovo trebala biti prva trudnoća. Dali da test ponovim za koji dan?
    Hvala svima!

  • Avatar bugica

    bugica

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mislim da bi svakako trebala. ponoviti test, jer ako ti kasni samo 2 dana jos i nije. bas pouzdano vrijeme za testiranje. Znam da je tesko, ali pricekaj jos tjedan dana i probaj sa clearblue, i meni i svim mojim curkama je bio tocan. ;-)

  • Avatar mySun

    mySun

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Ponovi test za par dana, tako je i meni prvi test bio nesiguran. 
     Pricekala sam par dana i kupila sam neki najjeftiniji test trakicu za 15 kn i pokazao +. I bome je tocno pokazao nakon samo 5 dana kasnjenja.

  • ivyy

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    pozdrav,nova sam ovdje,i imam pitanje ako je netko bio u slicnoj situaciji,imam inace dvoje djece,prije pet mj. imala sam spontani pobacaj,odlucili smo za sad ne imati vise djece jer moram na operaciju kicme.Od spontanog sam imala menstruciju prva nakon 33 dana,druga 28 i zadnje dvije 26,e sada meni je taj 26 dan bio jucer i nije dosla.A vec sedam dana mi je zlo,povraca mi se svaki cas iako ova zadnja dva dana malo manje,cice su mi malo teske,ali ne bole me,dali se trebam bojati?za mjesec dana idem na operaciju koju dugo cekam

  • Avatar kisica

    kisica

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Meni je nakon spontanog ciklus bio za poluditi…isto je bilo 32, pa onda 30, pa 30, pa onda jedan mj. 24, i tako…
    Nemora značiti ništa, ali svakako može biti. Napravite test i bit će vam lakše.

  • Avatar Yeles

    Yeles

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Evo nikako da se javim. Hvala na savjetima. Kupila sam CLEARBLUE nakon 4 dana i crtica se pojavila istog trena. Sada smo u trećem mjesecu i sve je ok. Pozdrav!

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Ja sam kupila 10 testova na eBay-u za cca 7kn. Zbog neredovitih ciklusa (preko 60 dana) i zakašnjelih ovulacija radila sam često testove. Kada sam radila 5. test, i već izgubila nadu, nakon 2 min. mi se pokazala blijeda crtica. Za tri dana ponovila s popodnevnim urinom i opet pokazalo. Tako da, ne morate bacati pustu lovu na testove, trakice s eBay-a skroz ok :))

  • maza@

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Zdravo svima .. ovako 3 meseca pokusavam da ostanem u drugom stanju do sada je bilo bez uspeha svaki put dobijem 7 dana pre vremena .. ovaj mesec mi kasni tj imala sam pre mesec dana znaci kasni 7 dana jer sam uvek dobijala ranije ..pre 3 dana radila sam test za trudnocu pokazala mi se jedna tamna i jedna svetla linija ,neki kazu da i ta svetla linija znaci trudnocu :) medjutim nisam sigurna kupila sam test da ponovim pa cu kod ginekologa ,simtome neke nemam osecam se malo cudno i imam slicne simptome kao u pms u i ucestalo mokrenje .. da li neko moze da mi pomogne ako ima slicno iskustvo nestrpljiva sam :)

  • Avatar pina

    pina

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    maza@ i blijeda crtica je crtica :) rano je za neke jače simptome, pa neka te to ne brine. Ponovi test ili se naruči kod liječnika

  • maza@

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    pina uradila sam jos jedan test opet slicno samo sto je sad i ona bleda malo jaca ali nije iste boje kao prva ..pregled kod ginekologa zakazan sutra ,jedva cekam nadam se da ste u pravu :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.