Pokloni za djecu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Što ćete pokloniti svome djetetu za blagdane? 

    Od utorka 25. do petka 28. studenog u 11 sati ostavite odgovor na ovo pitanje, jer tako sudjelujete u nagradnom natječaju u kojem vam darujemo pet puta po dvije ili tri ulaznice za premijeru dječje božićne predstave ‘Kako je vilenjak spasio Božić’ koja će se održati u subotu 29.11. u 18 sati u Arena Centru. 
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-djecju-bozicnu-predstavu-2222 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Smartkid

    Smartkid

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ove godine mlađi sin (skoro pa  1 god) će dobiti drveni vlakić na sklapanje, pa ćemo ga onda zajedno i sklopiti i pofarbati ;)
    …a stariji sin će dobiti drvena slova koja se također mogu pofarbati pa ćemo zajedno farbati, učiti slova i slagati nove riječi. Osim toga starijem ćemo uzeti i klizaljke sa štitnicima i kacigom pa idemo pokušati klizati - to će biti drugi pokušaj. Držite nam fige :)

  • Avatar basgitara

    basgitara

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Mladi sin ce dobiti majicu i hlacice juric jer voli taj crveni autic, a stariji trenirku ninja kornjace, rafaelo jer mu je on najdrazi.

  • Avatar tejec

    tejec

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    vili(4god) je rekao da djed božičnjak ima malu vrecu i da nosi male poklone i da ce njemu donijeti lizalicu i malog vatrogasca a lucija (3) zeli knjigicu ili bojanku.

  • valentina.licanin.1

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Petra (4,5) će dobiti knjigu i bojanku, Gabrijela (2,5) će dobiti knjigu i blok i boju za prste, a Klara (2mj) će dobiti kapicu i čarapice (slatkiše i igračke će im kao i svake godine dati babe, djedovi, kumovi…)

  • minis

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Lara(5) će dobiti puzzle Snježna čarolija,posteljinu i sve što ima veze sa Elzom i Anom.

  • Avatar kleaiva

    kleaiva

    Broj poruka: 1527

    Prijavi adminu

    Lana (3,5) će dobiti Minnie Mouse posteljinu za novi krevet :)

    https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png [lmtf.lilypie.com]

  • Nina109

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje curke Gabi i Miha će dobiti Frozen (Snježno kraljevostvo) puzzle jer ih obožavaju slagati a to im je i najdraži crtani!!!

  • zmajica

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Hana (3) puzzle i set za crtanje i bojanje 

  • Avatar smijuljko

    smijuljko

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naša osmogodišnjakinja će dobiti dječju enciklopediju jer svaku večer prije spavanja imamo sat provjere kad nas ona pita gdje je što najveće, najdublje, najzanimljivije. Izvrsna igra u kojoj svi uživamo i svašta naučimo uz puno smijeha ;) Mislim da će joj poklon biti kao naručen.
    Mlađoj, petogodišnjakinji, ćemo kupiti slikovnicu sa znanstvenim pokusima jer je oduševljava pretvaranje nečeg jednostavnog u nešto izazovno. 
    A obje obožavaju predstave pa bi im ove karte bile šlag na torti :))))

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.