odbijanje adaptiranog mlijeka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare56

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Moja beba ima 4,5 mjeseca i odbija piti adaptirano mlijeko (Aptamil 1). Nahranit ju mogu jedino ako ju uspavam i tada popije oko 120 ml do 150 ml, ali ne svaki put. Ne znam što je razlog tome, patronažna sestra i pedijatrica kažu da su to faze i da se treba strpiti. Pitam se do kada budući da nam se hranjenje pretvorilo u mučenje.
    Počeli smo uvoditi i kašice, ali ni to nam ne ide najbolje. Jabuku nije htjela niti okusiti. Krušku pojede vrlo malo, par žlica, jedva zineda bih joj mogla staviti žlicu u usta.
    Da li netko ima sličnih problema? Hvala.

  • elif

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    pozz da li hranite bebu samo sa adaptiranim ili dojite uz to,ja sam hranila poslije dojenja sa bebimil 1,nismo imali problem super je prihvatila i pila do godinu,ali kada sam prelazila na kravlje mlijeko bilo je muke nije htjela pa skoro nikako samo proba i okrene glavu ali ja sam bila uporna tri dana i na kraju je prihvatila i danas pije a ima 2,5god.,.
    Nemoj odustajat od adaptiranog ako nedojiš,probaj pustit da ogladni 2ili3 sata.Nadam se da će te uspjeti!!!!

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Možda bebi ne paše to adaptirano mlijeko, probajte s drugim

  • Avatar tinkerbell1911

    tinkerbell1911

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Moja je s 3 ipo pocela odbijati Bebimil pa smo presli na Hipp Combiotic,

  • luciana

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moj je prihvatio jedino mlijeko PRE. Valjda mu je to mlijeko tako slatkasto kao i majčino. Doduše on još uvijek doji, ima 9 mjeseci. I nije bitno od kojeg je proizvođača ako je PRE onda mu ide u slast, svo ostalo mlijeko odbija.

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moj bebo je u dobi od 3mj odbijao adaptirano mlijeko. Probali smo mu dati drugo, ali ista stvar. Jedino bi popio u polusnu, a inače muka. Jednom smo mu slučajno ohladili bočicu i on prihvatio i od tada pije hladno. Mlako može još nekako proći, ali toplo nikako. Rekli smo to pedijatru jer smo taman išli na sistematski i rekao je nek jede ako mu tako odgovara. S 8mj je bila ista stvar, ali dva tjedna poslije su mu izašli prvi zubi i onda je opet zavolio bočicu, tako da je to vjerojatno bilo zbog zubi, a ovo ranije, ne znam, vjerojatno faza.

  • Mare56

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    da u fazi je nicanja zubića, prvi zubić je jučer probio, sad čekamo da probije i drugi. Nadam se da će tad ponovno krenuti sa papanjem.

  • Avatar mirči2

    mirči2

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Ja se od 6 mjeseci borim sa odbijanjem .Uzela sam sad Milupu sa okusom vanilije i samo ponekad popije na bočicu,na čašu neće nikako pa stavljam u kašice.Voljela bih da hoće popiti na bočicu, jer koliko se god trudila ubacivati u kašice,to nije dovoljno.

  • Avatar loodagljiva

    loodagljiva

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    mala mi ima 5 i pol mj. i odbija ad.mlijeko.vidjela sam u mulleru to mlijeko od vanilije, pa me interesira dal mu je okus dovoljno jak i kakav je…
    hvala

  • Avatar sretnamama3

    sretnamama3

    Broj poruka: 42

    Prijavi adminu

    i moja kćerka je sa koji 4-5 mjeseci odbijala ad. mlijeko (bebimil 1) isto samo u snu ga je pila.. imala je malih problema s nosićem pa možda zbog toga.. i onda muka sa ponovnim privikavanjem, jer je malo dobivala na kilaži, pa je dojila i pila na bočicu.. sada ima 6 i pol mjeseci i pije bebimil 2, ali ne onoliko koliko bi trebala jer imamo jedan zubić i drugi samo što nije, ali uz to papa svakojake kašice, juhice, pa čak i ono što mi jedemo… =))

    <3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.