Što vam najviše ide na živce kod muževa?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marica5

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Drag mi je moj muž, ali odlučila sam otvoriti ovu temu, jer mislim da se negdje moramo i izjadati :-) 
    Ja npr. poludim kad idem na kavu s curama, a to je stvarno rijetko, i muž ostaje sam s djetetom pa je to njemu kao sve nešto jako teško, zabrinut je kako će s ovim ili onim… pa ne mogu u miru otići!
    Ima još nešto, kad ga tražim da mi donese čarapice, hlače ili što već, on redovito pita A gdje je to? Iako imamo samo jedan ormarić s dječjom robom i sve je oduvijek isto posloženo u njemu!

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Uh ja sam po prirodi jako teska, pa mene svasta nervira. :-D
    Npr. nervira me sto ce za apsolutno sve sto trenutno trazi, prvo pitati mene znam li gdje je to. Kad mu kazem da nije ni pokusao naci, kaze a sto cu pokusavati kad znam da ti sigurno znas gdje je. Stedi si covjek vrijeme. :-D
    Nervira me i to sto bi malom pustio da mu po glavi skace samo da bude sretan (mm nema starce, pa je jako osjetljiv na malca i sve bi mu pustio). I onda mama mora biti zli policajac i stalno nesto braniti. :-D
    Nervira me kad ne stavi svoj tanjur u sudoper.
    Ma necemo se lagati, ima toga, ali nikada nisam ni trazila savrsenog muskarca, vec nekog cije me mane nece toliko smetati i s kojima mogu zivjeti. S njegovima mogu zivjeti i bez obzira sto bi ga nekad zveknula po glavi, njega i malca volim najvise na svijetu!

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Eto, mene najviše nervira da i nakon 3 godine kaj držim isti dječji veš na istim mjestima, on još uvjek nezna di je bodi, di su hlačice, di je majca… Eto, to me izludi… Ko da nosi glavu samo da mu ne curi u želudac :D

    Ili mala cvili i ja gledam dal joj bude ponudil kaj za jest il pit, al neeeeeeeee, to mu ne padne na pamet. Kad sam išla na poslovni put, ostavila sam na frižideru točno uputstva za upotrebu malog djeteta da nebi bilo neznam kaj. I morala sam naglasit da ju svaki dan u čisto obuče, ali i da ak se zamaže da ju mora presvuć….

  • Avatar mare27

    mare27

    Broj poruka: 734

    Prijavi adminu

    eto mene malo i na ovu temu…ja još nemam muža imat ću ga za 3 tjedna,al već skoro pa živimo zajedno(navikavamo se na zajednički život) i već naravno ima stvari koje me lagano izbacuju iz takta…prije svega njegova smirenost i sporost…njemu je sve laganini,sve se stigne,živjet ćemo s mojima i naučena sam ajmo reć brzi ritam ,tisuću i jedan posao i sad kak on zna ostajat kod mene tako nam i pomaže al ja bi 5 stvari napravila kad on jednu,sljedeća stvar je isto koja i kod vas gdje su mi hlače,gdje mi je majca,gdje su mi bokserice,a točno zna gdje šta stoji…eto zaključak SVI SU ISTI hehheh

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar mare27

    mare27

    Broj poruka: 734

    Prijavi adminu

    al zaboravih napomenut da me to još uvijek ne živcira jako ,još to sve spada pod slatki početak života u dvoje

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Karlo2807

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ajmee,odakle poceti.. :D Tocno zna gdje sta stoji,ali uvijek pita.Gdje su mi hlace,a ona majca..ili ajd mi daj ovo ili ono..A gdje su mi carape,aj mi dodaj ili pripremi za sutra..nekad toliko zna isprovocirat s tim..ali dobro.. :)

  • Avatar nino

    nino

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Dobra tema,mene zivcira od kad sam na porodiljnom moj suprug misli da samo on radi i da se samo on umoran  a  ja se et ne mogu umoriti oko ono pa ti si kuci ne radis,a gdje jos ostalo sto vidim svi imamo isti problem oko djece i pronalaženje veša  djećijeg pozdrav zene i puno zivaca da sacuvamo haha za mirovinu…..

  • Avatar zrinka88

    zrinka88

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Što se tiče djeteta sve 5 isto je kao i ja sve zna i hoće. Ali ako me nešto nervira onda je kad pita gdje je nešto ja kažem gdje je i onda on kao gleda i nema ali kužiš nema gledao sam. Ja onda dođem i žmirečki nađem e na to poludim!!! Ali šta je tu je takvi su skoro svi a krive su njihove mamice koje su gotovančiće odgojile pa mi moramo preodgajat :D

  • marina11

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Uh,kad bi rekla da nadje dudu,a on se vrti oko svoje osi i gleda po zraku,grrr. Ili kad da maloj npr pastu za zube koju ona iscjedi cijelu,a ja pitam zasto si joj to dao, kaze zato sta je trazila :). Mala ima 2 godine,ona trazi svasta.

  • Avatar Lipa1204

    Lipa1204

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    hahaha, Željka88 lajkam  Tako je i s mojim, naviknut na gotovo, pozli mi kad vidim kako svekrva leti oko svih njih, srećom pa sam mu pokazala da kod mene tako ne ide . Ja sam na porodiljnom i uskoro se vraćam raditi pa već smišljam popis svega što će i kako s malom dok me nema. Inače mu nije teško sve raditi ali je uglavnom izgubljen pa non stop postavlja milijun pitanja kao da sve radi prvi put! Onda ja podivljam 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.