Dobitnici interaktivne knjige za male ljubitelje prirode

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Voli li vaše dijete boravak u prirodi i što ga najviše zanima? Tri odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 28. kolovoza do srijede 3.rujna do 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Priroda - kreativne aktivnosti [profil-mozaik.hr]' u izdanju Profila

  • Su1

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Mi smo mali planinari i raspametimo se na sve što vidimo, obožavamo lovit ptičice, a probali smo i gurnut prstice jelenku u klješta :D

    halo

  • marina289

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Iako smo joj mali i ne znamo citati, jako volimo biti vani. Planinarili smo po Sljemenu, setali ulicicama na moru i hodali po poljima u Slavoniji kod dede i bake. Sve u nosiljci koju nosi tata :). Kad se spustimo na zemlju vucemo macke za rep, peseke za njusku i mocimo ruke u bazen s ribicama. Kad naucimo citati ova knjiga ce nam biti jako, jako zanimljiva!

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Voli kamenčiće na plaži, odvajati velike i male, tražiti školjkice i pužiće, dragati travu, mirisati cvijeće jer se cvijeće ne bere nego se u njemu uživa, naravno svaki put kihne kad ga takne nosićem ;) Voli gledati oblake i mahati pticama koje lete. Najnovije otkriće su mravi koji su se nastanili na balkonu i jako je smiješno kad mu se popnu na nogu ili nose mrvice. Malo manje smiješno je bilo kad je doletila osa i ubola ga u prstić ali mamina pusa i kockica leda su spasile stvar. Mačke, psiće i ostale životinje koje sretnemo ne moram spominjat, dovode ga do ludila oduševljenja. Mamin prirodnjak ;)))))

  • lanastela

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Vole, jaaaaaako vole!!! Kod bake i dede glavni je odlazak s dedom u vinograd i voćnjak, usput se beru šumske jagode i deda priča priču o štrumfovima koji žive u dupljama drveća. Naravno ubaci i koju dogodovštinu o divljim svinjama koje dođu papati kruške i šljive. Najsretnije su bile kad su jednom prilikom vidjele srnu sa lanetom, o tom se priča i dan danas a “sigurne” su da su vidjele i šumsku vilu!

  • Vlatka26

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Najvise volimo gnjaviti mace, nositi ih, vuci ih za rep i “znati” sto bas sada maca zeli raditi.   Jako volimo i hvatati male ribice na moru pa ih pustati nazad. Kada vremenske prilike i slobodno vrijeme dopuste, stalno smo u prirodi. Kako slijede kisni dani, super bi nam bila zanimacija ova lijepa i korisna knjizica. 

  • Nat2

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Nas mali biolog obozava trcati, skakati, valjati se po travi i livadama… Najvise ga zanimaju mali skakavci, razni kukci i bubice! Oduseve ga sareni leptirici koje nikako ne uspijeva uhvatiti, sulja se tiho i polako poput mackice ali leptiric svaki put bude brzi i odleti… Ali zato bubice i skakavce hvata vjesto i spretno, zatim ih stavljamo u staklenke i proucavamo… Nakon cega slijed stotinu pitanja “zasto”?
    To je nas mali biolog!

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Moja curica obožava kad smo u prirodi,voli  hodati bosa  po travi,imala je  strah od  insekata, sada više ne.
    U proljeće je išla na izlet u Vrtni centar, gdje je dobila sjeme .Posijali smo u malu posudicu i izrasla nam je mala  narandžasta kadifica. Sada  cvjeta i jako je lijepa, moja curica se topi od ponosa kako je  uspjela uzgojiti cvijet.To nam je prekrasno  iskustvo.

  • monika.kranjcec.1

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moj klinac najviše voli ići van s povećalom i tražiti kukce,pa ih proučava,voli poslje kiše ići gledati i brojati puževe ,gliste.

  • lu6cka

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    budući da živimo u okolici Samobora, okruženi smo prirodom. Imamo svoj vrt u kojem uzgajamo razno povrće i krasnu sjenicu gdje provodimo svaki slobodan trenutak.
    Tako je naša djevojčica upoznata s prirodom i zavoljela je radove u vrtu, voćnjaku… Ona je zapravo jedna prava princeza, nježna i pažljiva, a vrlo vrijedna.
    Tako sada ima svoj kutak na vrtu gdje ima posađene jagode i cvijeće, ima mnogo knjiga o biljkama svih vrsta, povrća, voća, cvijeća i susjedi se čudom čude što može prepoznati na vrtu ono što mnogi odrasli ne mogu.
    U jesen omiljen joj je svaki odlazak u šumu i da može, bila bi tamo svaki dan. Kad idemo u šumu obavezno nosi svoju knjigicu o gljivama i onda ih traži po šumi.
    A ista je stvar i sa životinjama, od crva i kukaca, svih domaćih životinja pa sve do divljih, životinja iz zoološkog vrta.
    Djevojčice njene dobi (6 godina) okupirane su lutkama, crtićima i sličnim stvarima, ali ne i naša malena, ona je pravo dijete prirode. Nema joj većeg gušta nego dok je vani imati ruke prljave od zemlje.:)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.