Dobitnici knjige 'Harry Potter i kamen mudraca'

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Gdje se do sada vaše dijete susrelo s čarolijom - je li to bilo kroz crtiće, knjige ili možda nastup mađioničara? Opišite nam kako je na to reagiralo, jer ćemo tri odgovora koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 11. do srijede 17. rujna do 11 sati nagraditi našom knjigom tjedna 'Harry Potter i kamen mudraca [mondo.hr]'

  • Avatar darinka007@live.com

    darinka007@live.com

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Moja dječica su čaroliju vidjela samo na televiziji, crtićima a posebno su im dragi takvi filmovi. Jako im je zanimljivo, čak su oduševljeni do te mjere da ih oponašaju. Međutim, gdje ima čarolije, ima i zločestih stvorenja koji do izražaja dolaze baš kad je vrijeme spavanja. E tada se ja pretvaram u mađioničara i činim sve da ih uspavam. 

  • mmoonbird

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bilo je to ovoga ljeta na moru kada su mališani po prvi puta u noći vidjeli svijetleće krijesnice :)

  • Avatar lilianaa

    lilianaa

    Broj poruka: 363

    Prijavi adminu

    Carolija je sveprisutna u crticima, filmovima, knjigama, madionicarskim predstavama… Jednostavno nema mjesta gdje je nema. Djeca vrlo pozitivno reagiraju na nju. Cesto spominju carobne rijeci abrakadabra te zamahnu stapicem onako vazno, u nadi da ce carolija i profunkcionirati (cesto bude i najnormalnije Ciribu-ciriba). Osim toga, sjecam se trenutka kad mi je kolegica pricala o romanima Harry Pottera. Vijest o njima se preko noci prosirila i svi su bili zaludeni knjigama. Jedno vrijeme su se djeca i igrala izgovarajuci carobne rijeci preuzete bas iz sadrzaja. Tako je npr. Accio bila carolija kojom se moglo privuci predmete k sebi, Bešumato carolija protiv prisluskivanja, Impervius carolija za zastitu od kise, Obliviate carolija koja brise pamcenje, Tarantallegra carolija koja tjera ljude da plesu, itd. Osobno, primjecujem da djeca cesto budu i ugodno iznenadena madionicarskim predstavama. Zadnje smo gledali jednog madionicara Jozu Bozu koji je svojom predstavom ucio djecu i nekim zivotnim vrijednostima, ucio ih o prijateljstvu, empatiji, ali i pokazao neke trikove u kojima su djeca stvarno uzivala. Djeca su vrlo rado komunicirala s njim i sudjelovala u predstavi. Osim te predstave, djeca su bila i u Vili Magic (kod madionicara Ciganovica) koja raspolaze ucionicama za madionicare, salama za hipnozu, podzemnim radionicama za proizvodnju carobnjackih pomagala i rekvizita, kucom strave itd. Tamo su djeca pogledala predstavu i odusevljeno prepricavala trikove jos danima. I naravno, zeljela saznati “cake” kako izvesti pojedine trikove, zadiviti ostale i postati mali madionicari. Vecinom su njihove zelje ostale samo na trikovima s kartama, ali zadovoljni su oni i s tim “carolijama”.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Nas mali princ se sa carolijom prvi puta susreo ovo ljeto, na obiteljskom ljetovanju, u Zadru na Pozdravu suncu! Ono sto su nama samo lampe na podu, njemu je carolija! Kad ih je vidio njegovom odusevljenju nije bilo kraja, skakao je, plesao i trcao dok su se boje lampi izmjenjivale, nisam ga mogla uhvatiti dobrih pola sata.
    Lijepo je biti dijete, jer za razliku od nas odraslih, klinci vide caroliju u svemu, pa i u velikom svjetleceom krugu na podu :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • abigail

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja mlađa sestra, moja najveća i jedina ljubav sa čarolijom se susreće svakodnevno. 
    Ponosna sam na nju što ju primjeti svugdje. Učim ju da se svemu divi i sve cijeni. Za nas čarolija je svuda i u životinjama i u biljkama i u oblacima i u drugim ljudskim bićima i u toliko toga… Ako se oči dovoljno otvore i ako se zaista pogleda može se primjetiti. 
    Mala je zaljubljenik u Harry Pottera i pročitala je sve knjige sigurno desetak puta. Odlazak u Hogwarts bio bi ispunjenje većine njenih snova.

  • jasna460

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja djeca su se s čarolijom upoznala dok sam im čitala bajke, posebno Pepeljugu i Aladina. Svaki put kad bih spomenula dobru vilu ili duha iz lampe, njihove oči bi zasjale. Pretvaranje bundeve u kočiju, miševa u kočijaše, ostavilo bi ih bez riječi, a kad bi vidjele sliku Pepeljuge u novoj čarobnoj haljini i cipelicama u slikovnici, stale bi pljeskati.

  • Avatar cherry2

    cherry2

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja djeca su se susretala sa čarolijom kroz crtiće i knjige. Posebno su bili oduševljeni pričama o Uspavanoj ljepotici i Aladinu. Bilo je zanimljivo kako su trljali šalicu ne bi li iz nje izašao dobri duh i ispunio im neku njihovu želju ili bi zamišljali vile kako mašu svojim čarobnim štapićima i svijet čine ljepšim. Međutim, ni danas im nisu mrske knjige i filmovi u kojima ima čarolije, baš kao što je Harry Potter ili Gospodar prstenova.

  • monstrum

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Naša klinceza obožava (vjerojatno kao i većina curica) Winxice…naravno ove predivne curke pune su magije, čarolija, i svakakvih nevjerojatnih stvari, a moja curka iako je tek prošla četiri godine, zna koje moći koja od njih ima, koja čarolija joj najbolje leži, koja je u čemu najbolja i sl. morala sam i ja ponešto s njom naučiti jer Winxica u moje doba nije bilo :) . Neka uživa pa makar i u takvom sviejtu mašte, daleko od svakodnevnih briga i problema, i neka bude što duže dijete.

  • Jelenko3

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja djeca, pogotovo stariji sin obožavaju čarolije kao i ja.  Najprije su ih upoznali kroz crtiće, knjige, nastupe mađioničara..
    Jedva sam čekala da stariji sin dovoljno naraste da zajedno možemo početi gledati filmove o Harry Potteru! Ne moram vam pričati kako je bio oduševljen, za rođendan je tražio da mu kupimo  štapić za čarolije :-)
    Kupili smo mu Lukinu čarobnu kutiju i sad nas redovito uveseljava svojim malim trikovima. Tko zna,možda jednog dana on bude poznati mađioničar! :-)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.