Trudnoća Porođaj 11. kolovoza 2023.

'Ovo predugo traje': Primalja podijelila bizarne izjave partnera na porodu

Tata na porodu
Foto: Freepik ; Tata na porodu
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Anna je mnoštvo bizarnih izjava prepričala na društvenim mrežama, a pratitelji su u komentarima užasnuti: 'Da meni to muž kaže, nakon poroda bi ga dočekali papiri za razvod'

Anna je primalja, medicinska sestra koja porađa žene svakodnevno, a na svom TikTok profilu s pratiteljima dijeli razne situacije iz bolnice. Tako je snimila nekoliko videa u kojima otkriva bizarne stvari koje su joj izgovorili očevi djece koja su se upravo rađala. 

Možda te zanima... Primalja otkriva: Ovo je 7 važnih stvari koje se događaju prije, tijekom i nakon poroda Trudnoća

"Jedan od njih je tijekom poroda ženi rekao da je sad vrijeme za povratak u teretanu. Posteljica joj još nije ni izašla", kaže.

Naime, Anna kaže kako je izjava nebrojeno, ali da ju često nanovo iznenade. "Da se ona barem tako glasa za mene", izjava je jednog od novopečenih očeva, dok je drugi pitao gdje može obaviti test očinstva.

@anna.the.nurse These are not even the worst things I’ve heard. #babydaddy #drama #laboranddelivery #labor #birth #newmom #newborn #postpartum #nursesoftiktok #laboranddeliverynurse ♬ original sound - Kyle & Jackie O

Iako je ženama potrebna ogromna količina podrške tijekom poroda, čini se neki muškarci ipak ne razumiju koliko je to teško.

"Mislite li vi da ona malo dramatizira, pitao je Annu jedan tata.

Ipak, medicinsku su sestru ipak najviše šokirali komentari seksualne prirode, pa su neki tate pitali kad mogu ponovno spavati sa ženom, ili mogu li dodati koji šav samo za njega. 

@anna.the.nurse Definitely criminal offensive side eye 👀 It’s called a husband stitch if you don’t know what I am talking about. #laboranddelivery #labor #birth #newmom #newborn #postpartum #birthstory #birthplan #babydaddy ♬ LMAO THE VIDS - ✨ ILikePotatosOnCheese ✨

Uz bizarne izjave, bilo je i situacija koje su ju šokirale, poput nekih koji su na porod donijeli igrice pa se igrali, dok ima i onih kojima se nije sviđala bolnička hrana pa su si naručili novu. Jedan je čak izašao odgledati utakmicu, a neki su i 'ubili oko' tijekom ženinog tiskanja. 

"Ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost. Muž mi nakon ovakvog nečega ne bi više bio muž, dočekali bi ga papiri za razvod", komentirala je video jedna od žena. 

Neke od njih podijelile su svoju osobnu priču, pa je jedna dodala da je povratila tijekom poroda da bi ju suprug optužio da je to učinila namjerno.

Tata na porodu Možda te zanima... Tata na porodu: 5 pozitivnih i negativnih stvari Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.