Obitelj s 19 djece želi još jedno

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar pinkich

    pinkich

    Broj poruka: 66

    Prijavi adminu

    Ja sam šesto dijete svojih roditelja, a ima nas 8. Nikad se nisam osjećala zapostavljeno jer je mama kućanica. Jedini problem je bila okolina gdje su nas svi gledali kao male prljave cigančiće koji nemaju šta za jesti iako smo imali čak i više od drugih. To me je uvijek smetalo.

  • Avatar reina2731

    reina2731

    Broj poruka: 46

    Prijavi adminu

    Divno!!!!! Svaka čast na hrabrosti. U životu ne vrijedi ništa ako ga nemaš s kime dijeliti. Oduševljena sam ovom obitelji <3

  • Cathy989

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Da, divno -.- Zanimljivo kako niste napisali da je riječ o vjerskim fanaticama, koji svojim kcerkama ne daju da idu na školovanje u neki veći grad. Ti ljudi su svoj dom prijavili kao crkvu kako bi mogli varati državu zbog poreznih olaksica, a jedini razlog zbog čega se financijski drže iznad vode je to sto kurvaju svoju obitelj na ljigavom reality showu. Puj, gamad, jedino mi je klinaca zao jer ce biti sjebani kao oni…

  • Avatar Buco tvoj

    Buco tvoj

    Broj poruka: 500

    Prijavi adminu

    Ja sam cuvala povremeno djecu  kojih ima 11 u obitelji. I mogu rec da mi nikada nije bilo ljepse nekoga cuvati. Ta djeca znaju dijeliti, puna su ljubavi, znaju za igre vani u dvoristu a ne samo na kompu, igraju se bebama i barbikama. A njihova majka stvarno toliko puno radi s njima. Osmisljava igre. Siva haljinice za njihove lutkice. Stvarno nesto prekrasno.

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    uopce mi se ne svidaju.Zena ima 47 godina i ugrozava zivot i sebi i djeci.Ne podrzavam,barem ne ovu pricu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.