Kako dijete povezati više sa tatom?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • smjeskicka16

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav zene,
    Trebaju mi savijeti, prijedlozi, ideje-pod hitno!
    Imam curicu 3 godine, njen tata i ja ne živimo zajedno niti smo ikada. Super smo u odnosima i komunikaciji.
    Svugdje idemo zajedno s njom i družimo se. Ona je više privrženija meni, jer nas dvije živimo same od početka, ali mi je jako krivo kada ona odbija njega kao tatu. Zna mu reći nešto što ga povrijedi, nesvjesno, jer je još mala. Htjela bi joj stvoriti veću povezanost s njim jer je divan otac i maksimalno se trudi oko nje, obožava ju. Žao mi je to vidjeti jer znam kako se osjeća. On ju dođe posjetiti u naš stan, ili je uzme vikendom kod sebe doma. Često znaju otići negdje sami, ali ona opet nikako da dobije neki osjećaj za njega.
    Doma pokušavam pričati s njom, govorim joj da je tata puno voli, i ona kaže i ja njega, ali kad je on u našem prisustvu ona se igra s njim, ali bez zagrljaja poljupca. Nikad se nije desilo da ga je zagrlila i poljubila.
    Ne želim ju siliti već naći pametno riješenje, jer bi voljela da je povezana s njim jer je prekrasan otac i divan čovjek.
    Molim Vas savijet :(

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.