Nemojte zaboraviti: duga vožnja dosadna je i djeci

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    mi putujemo 18sati,s dvogodisnjim dijetom.znali smo ih preci u ´´cugu´´ ako putujemo nocu i ako imamo jos nekoga sa sobom tko moze muza mijenjati u voznji.tada mali spava,ali i kad ne spava,bude poprilicno dobar.ako muz sam vozi negdje na pola puta svratimo kod rodbine,odspavamo 2-3sata i opet idemo dalje.
    obavezno moramo imati slanu hranu kao i slatku,nesto sto on voli,soka,vode,grickalice,bombone…(naglasak na NISTA MLIJECNO-mlijeko nesmijemo pit uopce,samo jedan puding ili monte)….tu su jos i omiljene igracke,koje smo par dana prije puta sakrili da bi mu u putu bile ponovo zanimljive,to su njegovi autici,brodici,nekoliko Lego kockica,pisaljka,djeciji tablet-igracka…..kad mu sve to dosadi,sakrijemo opet u torbu da ih negleda cijelim putem dok ih bas nepozeli.onda kroz prozor gledamo vjetrenjace,kamione i autobuse,ptice i avione,tuneli su nam jako zanimljivi.i naravno stajanje svaka 2-3sata(ako je budan). i tako,snalazimo se nekako.naravno i pricanje prica i pjevanje.
    sad razmisljamo da uzmemo one djecije televizore za auto sto mogu crtani gledat na njima.to sam vidjela kod prijatelja a nama za dugu voznju bi zlata vrijedilo.

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.