Očekujemo li prebrzo previše od svoje djece?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar anja1501

    anja1501

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ja sam takoder preispitivala svoje dijete i usporedivala ga sa drugima kao sto sam redovito pratila njegov razvoj po tablicama. Jednostavno mislim da to svaka majka radi i da je to nekako i prirodno dok ne prelazi neke granice. Sada kad sam postala majka po drugi put isto tako cinim samo sam svijesnija toga i znam da su svi ljudi razliciti pa tako i sva djeca. Ne ocekujem od svoje djece cuda niti motoricka niti verbalna, zadovoljna sam ako se razvijaju u skladu sa godinama a na kraju krajeva kakva god bila, meni su najbolja.

  • Avatar nina285

    nina285

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Naravno da, bez obzira na sve, moja je djevojčica meni najbolja i savršena.

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    eto ja nisam tip majke cijoj su njena djeca najbolja i najsavrsenija,imaju svoje prednosti i mane.I znam koji su.Iskreno ne volim roditelji koji bez obzira na sve velicaju svoju djecu.Realna sam i znam sat mmogu a sta ne mogu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.