Proslava dječjeg rođendana uz kuglanje

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • magi2706

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Poštovani svi
    Imamo svježe iskustvo sa proslave rođendana ali u Bowling centru u Importane galeriji, Iblerov trg!
    Jednom riječju KATASTROFA KOJA JE KOŠTALA 2000 KUNA!!!!!
    Obećano svašta a dobiveno - pizza sumnjive kvalitete koju djeca nisu pojela, cola iz aparata katastrofalnog okusa…da nisam još ništa ne sluteći na dolasku pojačala ponudu macronsima djeca bi otišla nakon 2 sata i gladna a ne samo žedna.
    I točka na I - ukupno napravljene 22 fotografije nikakve kvalitete i ekstremno amaterski snimljene tako da je dijete ostalo i bez uspomene na rođendan……..i šećer na kraju - na računu stoji NAJAM STAZE i ne mogu reklamirati niti jednu točku ponude jer… gospođo pa vi ste platili najam staze.
    Također, da ne zaboravim - kuglana napravljena u dijelu prostora podzemne garaže bez adekvatnog provjetravanja i bez klimatizacije tako da su djeca patila na preko plus 30 bez svježeg zraka!!!
    Rođkas na kuglanju je predivna ideja ali ako naiđete na amatere kojima je glavni cilj svaka dva sata strpati u džep 2000 kuna za prevaru - sve se pretvara u katastrofu a vi ste na kraju prevareni i bespomoćni jer nigdje na računu ne piše što ste ustvari platili.
    Oprez sa BOWLING CENTROM U IMPORTANE GALERIJI NA IBLEROVOM TRGU U ZAGREBU I SA VLASNICOM GOSPOĐOM JOSIPOM!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.