Zašto su, kad krenu u vrtić, djeca stalno bolesna?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • corra.noire

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Zaboravili ste spomenuti jedan jako veliki problem koji igra puno vecu ulogu od samog imuniteta djeteta, malih prostorija i puno djece (iako je i to podjednako vazno). Naime ono sto niste spomenuli je da u danasnje doba roditelji u strahu za posao cesto pokusavaju svoju bolesnu djecu progurati u skupinu. Odgojiteljice salju dijete kuci sa temperaturom, a slijedeci dan se roditelj pojavi na vratima kuneci se da je dijete ostatak dana bilo super. Ili roditelj odlazi do lijecnika po ispricnicu bez djeteta, te dolazi u vrtic gdje odgojiteljica nema izbora nego ponovo primiti dijete koje pedijatar nije pregledao.
    Jako je puno ovakvih slucajeva u nasim vrticima i to se sistematski dogada u svim skupinama neovisno o dobi djece. Na taj nacin stvaramo jedan stalni krug zaraze.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ma ok je to ak je samo viroza, ima jedno popodne temperaturu i sve ok. A di je recimo doktoru pamet, u petak da djetetu sumamed za kroz vikend i odmah ispričnicu da može u ponedjeljak u vrtić?! Kakav je to pedijatar?
    Moje su doma po 10 dana ako su i na sumamedu, a di ako su na cefaleksinu….

    A i da, normalno je da su djeca prvu sezonu u kolektivu najbolesnija. Ja sam bila u prvom razredu jer nisam išla u vrtić. A eto, moje do škole budu imale jak imunosustav pa nebu više tolko problema

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.